SÖMESTR TATİLİNE ÖZEL SHARM EL SHEIKH TURU 4 GECE 5 GÜNSÖMESTR TATİLİNE ÖZEL SHARM EL SHEIKH TURU 4 GECE 5 GÜN
4 gece konaklama
uçak
İSTANBUL
SABİHA GÖKÇEN Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde AJET kontuarı önünde SAAT 19:30’da bulunma. Havaalanında çıkış işlemlerini bitirdikten sonra AJET uçuşu VF255 ile saat 22:35’de Mısır’ın egzotik tatil destinasyonu Sharm El Sheikh’e hareket. Yerel saat 00:50’da varışımızın ardından bizi karşılayan transfer aracımız ile otelimize doğru hareket ediyoruz ve geceleme otelimizde.
Öğleden sonra otelinizden alınarak başlayacak aksiyon dolu ATV Quad motorlar ile çöl kumlarının arasında adeta dans edecek, muhteşem gün batımında fotoğraf molaları vererek anı ölümsüzleştireceksiniz. Sina Çölünde Deve Turu yapmadan olmaz tabiki!...
Safariden sonra akşam Bedevi Gecesine katılıyoruz. Lezzetli bir barbekü eşliğinde dans ve eğlencenin tadını çıkaracaksınız. Ardından Mısır çölünde sonsuz gökyüzüne bakarak hoş bir anı ile Sina Çölünden ayrılıyoruz. Konaklama otelimizde
Sabah otelde alınan kahvaltının ardından transfer aracımızla Şarm El Şeyh'in gözdesi Süveyş ve Akabe Körfezlerinin tam birleştiği yerde bulunan Ras Muhammed milli parkından White Island yemekli tekne turuna katılacağız. Suyun altında sakladığı bambaşka ve büyülü dünyadaki saklı güzellikleri göreceğiz.
Kızıl Deniz'in eşsiz güzelliği ve zengin sualtı güzelliklerinde dalış yapma imkanı.
İsteğe bağlı günübirlik Kahire veya Dahab gezisi.
Günübirlik bir Kahire gezisiyle eski, dünyanın 7 harikasından birini görmeye hazır mısınız? Mısır'ın yüzlerce yıllık antik dönemine ışık tutan piramitleri göreceğiz, Mısır'ın belirleyici bir sembolü ve dünyanın 7 harikasının sonuncusudur.
Önce Antik Mısır Uygarlığının en görkemli koleksiyonunu barındıran arkeoloji müzesi olan Kahire Müzesine gidiyoruz. Önemli bir miktarı gösterimde olmak üzere toplam 120.000 adet eseri bulunduran Kahire Müzesindeki etkileyici tarih yolculuğumuzun ardından Dünyada sadece Nil Nehri kıyısında yetişen papirüs bitkisinden kâğıda dönüşümünü görmek için Papirus Fabrikası ve Parfüm atölyesini geziyoruz. Sonrasında dönüş yolculuğu için otelimize doğru yola çıkıyoruz.
Öğlen otelimizden ayrıldıktan sonra Mısır daki son günümüze şehir turu ile başlıyoruz. El Sahabe Camii yi de ziyaret ettikten sonrasında Dünyaca ünlü Farsha Cafe ye gidiyoruz oradaki otantik büyüleyici ortamı da gördükten sonra akşam yemeği için oradaki Türk restorantına gidiyoruz. Akşam yemeğimizin ardından İstanbul'a dönüş için transfer aracımız ile havalimanına gidiyoruz.
AJET VF256 nolu uçuş ile 03:35 de hareket eden uçağımız ile İstanbula dönüş yolculuğuna çıkıyoruz.